STAFI YNË

Stafi ynë i ekspertëve përbëhet nga një ekip profesional.

Qendra e thirrjeve

+355 69 464 3344

DR. Sinan YOLSAL

ESTETIKE MJEKËSORE

Sinan Yolsal ka lindur më 16 shtator 1961 në Erzurum. Shkollën fillore, të mesme dhe të mesme i kreu në Ankara. Pas studimeve në Fakultetin e Mjekësisë në Ankara, ai u diplomua në vitin 1984. Në të njëjtin vit filloi të punojë në Erzincan Refahiye për shkak të shërbimit të detyrueshëm.

Në vitin 1992, ai përfundoi doktoraturën në Shëndetin Publik në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Stambollit, Departamenti i Shëndetit Publik. Deri në vitin 2017, kur doli në pension, ai punoi pothuajse në çdo fushë të shëndetësisë në Stamboll. Babai i 2 fëmijëve, Dr. SINAN YOLSAL ende punon në klinikën Vatanmed në Stamboll.

CERTIFIKATA

MJEKËSIA NË VENDIN E PUNËS

ESTETIKE MJEKËSORE

PRAKTIKA E AKUPUNKTURËS

MJEKËSIA FAMILJARE

TRAJNIMI I NDIHMËS SË PARË

TRAJNIM PËR TUBERKULOZIN

 VLERA ETIKE

Çdo mjek është i detyruar të respektojë të gjitha dokumentet e të drejtave të njeriut, veçanërisht me Deklaratën Universale të të Drejtave të Njeriut dhe rregullat e përbashkëta në lidhje me mjekësinë.

Parimet universale të etikës mjekësore me të cilat duhet të respektojë mjeku janë parimet e dobisë, të mos dëmtimit, të drejtësisë dhe të autonomisë.

Gjatë kryerjes së profesionit të tij, mjeku nuk mund të zbatojë metoda joshkencore në diagnostikimin dhe trajtimin e pacientëve të tij. Mjekët nuk mund të përdorin substanca kimike, farmakologjike dhe biologjike të palicencuara si barna që kanë kaluar fazat e nevojshme shkencore.

Detyrimi për t’iu përmbajtur Konventave Ndërkombëtare Neni 33- Çdo mjek është i detyruar të respektojë të gjitha dokumentet e të drejtave të njeriut, veçanërisht me Deklaratën Universale të të Drejtave të Njeriut dhe rregullat e përbashkëta në lidhje me mjekësinë.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/WhatsApp-Image-2022-04-05-at-12.11.07.jpeg

Fushat e mia të ekspertizës

ESTETIKE MJEKËSORE

Estetika mjekësore janë metodat e aplikuara për të ngadalësuar procesin e plakjes. Duke qenë se nuk ka nevojë për ndërhyrje kirurgjikale në estetikën mjekësore, procedurat kryhen pa kirurgji. Procedura të tilla si transplantimi i flokëve, aplikimet për kujdesin e lëkurës dhe mbushja e fytyrës janë ndër fushat e aplikimit të estetikës mjekësore.

PRAKTIKA E AKUPUNKTURËS

Akupunktura është një aplikim i bazuar në futjen e gjilpërave shumë të imta në pika të caktuara të lëkurës dhe stimulimin e këtyre pikave. Akupunktura, një pjesë integrale e mjekësisë tradicionale kineze, ndihmon trupin të rrisë fuqinë e tij vetë-shëruese duke balancuar rrjedhën e energjisë së trupit. Akupunktura, e cila sot është e pranuar edhe nga mjekësia shkencore, është në kategorinë e mjekësisë plotësuese.

TRAJNIMI I NDIHMËS SË PARË

Trajnimi bazë për ndihmën e parë ju lejon të mësoni ndërhyrje jetëshpëtuese për veten, të dashurit tanë dhe punonjësit e biznesit.

MJEKËSIA FAMILJARE

Mjekësia Familjare është një mjek specialist ose mjekë që marrin trajnimin e përcaktuar nga Ministria, të cilët janë të detyruar të ofrojnë shërbime shëndetësore personale parandaluese gjithëpërfshirëse dhe të vazhdueshme, diagnozë parësore, trajtim dhe shërbime shëndetësore rehabilituese për çdo person, pavarësisht moshës, gjinisë dhe sëmundjes.