Transplanti i mustaqeve

Transplantimi i mustaqeve është një procedurë që kryhet në zonën e fytyrës dhe është e ngjashme me transplantin e flokëve.

CILI TRANSLANT

Transplantimi i mustaqeve është një procedurë që kryhet në zonën e fytyrës dhe është e ngjashme me transplantin e flokëve.

Transplantimi i mustaqeve është procesi i transplantimit ose transplantimit të qimeve të transferuara nga zona dhuruese me metodën e mbjelljes së flokëve FUE tek meshkujt mbi moshën 24 vjeç, sipas dendësisë dhe formës së mustaqeve.

Transplantimi i mustaqeve është një procedurë që kryhet në zonën e fytyrës dhe është e ngjashme me transplantin e flokëve. Megjithatë, duke qenë se është një procedurë që kryhet në zonën e fytyrës, është një operacion më i ndjeshëm se transplantimi i flokëve. Pas operacionit të transplantit të mustaqeve, mund të ndodhin komplikime të caktuara dhe gjendje të padëshirueshme si cikatricet në zonën e fytyrës. Prandaj, është një proces që duhet trajtuar me kujdes.

Para operacionit të transplantimit të mustaqeve, anestezia lokale (rajonale) aplikohet vetëm në buzë. Kjo është e nevojshme për një operacion pa dhimbje dhe pa dhimbje. Në përgjithësi, zverku preferohet si zona dhuruese, ndonjëherë rrënjët e qimeve të padëshiruara të krahut, qimeve të këmbës ose mjekrës që rriten drejt faqeve përdoren si dhurues për transplantim.

Me metodën FUE, e cila njihet si teknologjia e re, teknika e mbjelljes së flokëve pa shenjim, folikulat e flokëve mblidhen një nga një sipas rrallimit të mustaqeve me ndihmën e një mikromotori. Pasi pastrohet dhe renditet vendoset në kanalet e hapura në zonën pa mustaqe. Më pas mbështillet me një fashë. Procesi i shërimit pas transplantimit të mustaqeve ndodh në rreth 10 ditë.

42%
PERDORET TEKNIKA FUE

Në transplantin e mustaqeve, folikulat e flokëve mblidhen dhe transplantohen një nga një sipas rrallësisë së mustaqeve duke përdorur një mikromotor me metodën FUE.

53%
KOHA E PËRPUNIMIT

Transplantimi i mustaqeve kryhet me një operacion mikro “kirurgjik” që zgjat 2,5-3 orë nën anestezi lokale, krejtësisht pa probleme, pa dhimbje dhe pa dhimbje.

67%
PAS PROCEDURES

Procesi pas transplantimit të mustaqeve mbulon një periudhë afërsisht 8-10 muaj. Është një proces që kërkon kohë që fillon me përfundimin e procesit dhe vazhdon me rritjen e folikulave të qimeve të transferuara.

PRIVILEGJET TONA

Stafi ynë ekspert

Ekipi ynë ekspert turk përbëhet nga një staf me përvojë në biznesin e tyre profesional.

Konsulentët tanë shëndetësorë

Konsulentët tanë ekspertë shëndetësorë ju shoqërojnë për çdo pyetje që mund të keni para dhe pas procedurës

Certifikata jonë e garancisë

Ne qëndrojmë pas të gjitha transaksioneve me Certifikatën tonë të Garancisë e vlefshme në të gjitha degët.

17 vite përvojë

Me përvojën tonë 17 vjeçare të korporatës, ne po punojmë vazhdimisht për t’ju ofruar shërbimin më të mirë.

Pse duhet të bëj transplant flokësh?

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t'ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale.

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t’ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale. Nëse keni një vijë flokësh në zhdukje ose humbje të përhapur të flokëve, transplantimi i flokëve ju ofron një zgjidhje të përhershme. Kur transplantimi i flokëve kryhet nga specialistë dhe personel shëndetësor me përvojë, të aftë, vija juaj e flokëve mund të plaket dhe flokët tuaj mund të rifitojnë densitetin që kishin në të kaluarën.

Teknikat e transplantimit të flokëve