Изберете Ватанмед за најприродни резултати при трансплантација на коса...

ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ

Ќе бидете контактирани наскоро.

  Работно време

  Пон. – Саб.
  09:00 – 18:00
  Недела
  ЗАТВОРЕН
  Нашата работна политика...

  Обезбедуваме висококвалитетна услуга насочена кон пациентот.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2021/07/home_01_image_01.jpg

  Со 17 годишно корпоративно искуство..

  Основана во 2007 година со својот стручен персонал, клиниката Vatanmed обезбедува услуги во областа на операциите за трансплантација на коса, брада, мустаќи и веѓи без да го жртвува квалитетот.

  Визија

  Да стекне меѓународно место во трансплантацијата на коса и како светски бренд, да понуди максимален број графтови на своите пациенти по најприфатлива цена.

  Мисија

  Да служи без загрозување на етичките принципи преку претставување со човечки ориентиран меѓународен пристап за квалитет.

  Технологија

  Во клиниката Vatanmed се применуваат најсовремени методи во трансплантација и третмани на коса.

  Најсовремени методи

  Обезбедуваме услуги со најновите системи и технолошки методи прифатени низ целиот свет.

  Ние го следиме најновата технологија за трансплантација на коса, и го избираме најсоодветниот метод за вас од FUE, DHI, SAPPHIRE…

  FUE метод
  Sapphire метод
  DHI метод
  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/xczc.png
  "Секој лекар е должен да се придржува кон универзалните медицински етички принципи за корист, нештетување, правда и автономија."
  Др. Синан ЈолсалКлинички доктор
  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/vatanmed-3-scaled-1.jpg

  Нашите клинички третмани

  Ние користиме најсовремени методи во нашето работење...
  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Fue.png
  Трансплантација на коса FUE

  Тоа е метода во која фоликулите на косата се земаат еден по еден со микромотори, со специјални врвови под локална анестезија и се ставаат во ќелави области, земајќи го предвид природниот агол и насока на раст на косата.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/wertex.png
  Трансплантација на коса во вертекс (врвна област).

  Трансплантацијата на коса со вертекс, која има посебно значење во трансплантацијата на коса, значи трансплантација на коса во пределот на круната.

  safir
  Трансплантација на коса од сафир

  Тоа е метод кој нуди удобност на пациентите. Можно е во овој процес да се добие поприроден изглед, кој се прави со врв од сафир.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Sac-Lazeri.png
  Ласер за коса

  Ласерскиот третман за коса е квалитетна опција за нега на коса која поддржува поздрав проток на крв во ослабените фоликули на косата.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Kad_nlarda-Sac-Ekimi.png
  Трансплантација на коса кај жени

  Жените може да имаат трансплантација на коса, но прашањето што треба да се разгледа овде се видовите на опаѓање.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/DHI.png
  Трансплантација на коса DHI

  Методот DHI, наречен трансплантација на небричена коса, е метод на трансплантација без оштетување на постоечката коса и без отворање на канали.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Protez-sac.png
  Протетска коса

  Протетската коса е нехируршка процедура која се применува на луѓе чија коса е тенка или целосно испуштена.

  Kirpik Ekimi
  Трансплантација на трепки

  Трепките се важен елемент кој ги штити нашите очи од честички од прашина.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_6.png
  Локација

  ТЦ Мавровка, бул. Крсте Петков Мисирков бр. 1, Скопје 1000, Македонија

  Телефон

  +389 70 503 490

  +389 70 503 480

  Е-пошта

  macedonia@vatanmed.com