Transplantimi i vetullave

Transplantimi i vetullave është një operacion i lehtë, i rehatshëm, pa dhimbje dhe pa dhëmbëza që kryhet si te pacientët meshkuj ashtu edhe te femrat.

ÇFARË ËSHTË Transplanti i vetullave?

Transplantimi i vetullave është një operacion i lehtë, i rehatshëm, pa dhimbje dhe pa dhëmbëza që kryhet si te pacientët meshkuj ashtu edhe te femrat.

Rënia e vetullave, e cila mund të ndodhë për shkak të sëmundjeve të ndryshme, gungave, djegieve apo plagëve, ndonjëherë mund të jetë me origjinë gjenetike. Humbja e të gjitha ose një pjesë të caktuar të vetullave për arsye të padëshirueshme nuk është një problem i pashërueshëm. Një sasi e mjaftueshme e folikulave të qimeve mund të merret nga zona dhuruese e personit dhe transplantimi i vetullave mund të kryhet me metodën FUE.

Ndërsa anestezia lokale aplikohet për disa operacione në procedurat e transplantimit të vetullave, qetësimi aplikohet për pacientët që kanë frikë nga gjilpërat. Me qetësimin dhe anestezinë lokale që do të aplikohet, nuk do të ketë dhimbje apo ndjesi dhimbjeje në atë zonë. Për shkak të këtyre procedurave, pacienti nuk ndjen dhimbje ose dhimbje gjatë operacionit.

Operacionet e transplantimit të vetullave mund të zgjasin më pak, disa operacione mund të zgjasin 1-2 orë. Arsyeja kryesore për këtë është se anestezia lokale ndryshon nga personi në person.

42%
PERDORET TEKNIKA FUE

Falë një pajisjeje mjekësore të quajtur Micromotor FUE ose punch manual, pajisjes që shkurton kohën e funksionimit, gjëndrat e liruara të flokëve mblidhen në folikulë.

53%
KOHA E PËRPUNIMIT

Në varësi të numrit të grafteve të mbledhura dhe të transplantuara, procedura mund të zgjasë 1-2 orë.

67%
PAS PROCEDURES

Rekomandohet të pushoni 1-2 ditë pas operacionit. Ditën e operacionit nuk duhet aplikuar make-up, vetullat nuk duhet të aplikohen asgjë.

PRIVILEGJET TONA

Stafi ynë ekspert

Ekipi ynë ekspert turk përbëhet nga një staf me përvojë në biznesin e tyre profesional.

Konsulentët tanë shëndetësorë

Konsulentët tanë ekspertë shëndetësorë ju shoqërojnë për çdo pyetje që mund të keni para dhe pas procedurës.

Certifikata jonë e garancisë

Ne qëndrojmë pas të gjitha transaksioneve me Certifikatën tonë të Garancisë e vlefshme në të gjitha degët.

17 vite përvojë

Me përvojën tonë 17 vjeçare të korporatës, ne po punojmë vazhdimisht për t’ju ofruar shërbimin më të mirë.

Pse duhet të bëj transplant flokësh?

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t'ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale.

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t’ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale. Nëse keni një vijë flokësh në zhdukje ose humbje të përhapur të flokëve, transplantimi i flokëve ju ofron një zgjidhje të përhershme. Kur transplantimi i flokëve kryhet nga specialistë dhe personel shëndetësor me përvojë, të aftë, vija juaj e flokëve mund të plaket dhe flokët tuaj mund të rifitojnë densitetin që kishin në të kaluarën.

Teknikat e transplantimit të flokëve