Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni për të marrë informacion në lidhje me transplantin e flokëve dhe shërbime të tjera

Qendra e thirrjeve

+355 69 464 3344

SHËRBIMET PRIVATE

SHËNDETËSORE VATANMED
ADRESA E POLIKLINIKE

Defterdar, Fethi Çelebi Çk., 34050
Eyüpsultan/İstanbul

Qendra e thirrjeve

+90 544 540 94 70 +355 69 464 3344 +355 69 449 6000 +355 69 461 4000 +90 543 423 0326

FORMA E KONTAKTIT

Së shpejti do të kontaktoheni.  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_6.png
  ADRESA E POLIKLINIKE

  Defterdar, Fethi Çelebi Çk., 34050 Eyüpsultan/İstanbul

  Telefoni

  +90 544 540 94 70

  +355 69 464 3344

  +355 69 449 6000

  +355 69 461 4000

  +90 543 423 0326

  Email

  albania@vatanmed.com