Na zgjidhni për rezultatet më natyrale në transplantin e flokëve...

FORMA E KONTAKTIT

Së shpejti do të kontaktoheni.

  Orë pune

  Hënë – Sht
  09.00- 18.00
  Të dielën takim
  MBYLL
  Politika jonë e punës...

  Ne ofrojmë shërbim me cilësi të lartë me në qendër pacientin.

  Me 17 vite eksperience korporative..

  E themeluar në vitin 2007 me stafin e saj ekspert, Klinika Vatanmed ofron shërbime në fushën e operacioneve të transplantimit të flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave pa sakrifikuar cilësinë.

  Vizioni

  Për të fituar një vend ndërkombëtar në transplantin e flokëve dhe si një markë botërore, për të ofruar numrin maksimal të grafteve për pacientët e saj me çmimin më të përballueshëm.

  Misioni

  Në të gjitha çështjet që lidhen me flokët, duke përfshirë operacionet e kujdesit të flokëve; Të shërbejë pa kompromentuar parimet etike duke paraqitur një qasje ndërkombëtare të cilësisë së orientuar nga njeriu.

  Teknologjia

  Në Klinikën Vatanmed aplikohen metoda më moderne në transplantimin dhe trajtimet e flokëve.

  Metodat moderne

  Ne ofrojmë shërbime me metodat më të fundit të sistemit dhe teknologjisë të pranuara në të gjithë botën.

  Ajo ndjek teknologjinë më të fundit në transplantin e flokëve; Ne zgjedhim metodën më të përshtatshme për ju nga FUE, DHI, SAPPHIRE…

  Metoda FUE
  Metoda e safirit
  Metoda DHI
  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/xczc.png
  “Çdo mjek është i detyruar të respektojë parimet etike mjekësore universale të përfitimit, mosdëmtimit, drejtësisë dhe autonomisë.”
  DR. Sinan Yolsal Mjeku klinik

  Trajtimet tona

  Ne përdorim metoda më moderne në operacionet tona...
  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Fue.png
  Transplanti i flokëve FUE

  Është një metodë në të cilën gjëndrat e flokëve merren një nga një me mikro motorë me majë speciale nën anestezi lokale dhe vendosen në zonat tullac, duke marrë parasysh këndin dhe drejtimin natyror të rritjes së flokëve.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/wertex.png
  Transplantimi i Flokëve në Zonën Vertex (Zona e Pikut).

  Transplantimi i flokëve me Vertex, i cili ka një rëndësi të veçantë në mbjelljen e flokëve, nënkupton transplantin e flokëve në rajonin e kurorës.

  safir
  Transplanti i flokeve me safir

  Është një metodë që ofron rehati dhe komoditet për pacientët. Është e mundur të fitoni një pamje më të shpeshtë dhe natyrale në këtë proces, i cili bëhet me një majë safiri.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Sac-Lazeri.png
  Laser flokësh

  Trajtimi me lazer për flokët është një opsion cilësor për kujdesin e flokëve që mbështet një rrjedhje më të shëndetshme të gjakut në folikulat e flokëve të dobësuar.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Kad_nlarda-Sac-Ekimi.png
  Transplantimi i flokeve tek femrat

  Gratë mund të bëjnë transplant flokësh, por çështja që duhet marrë parasysh këtu janë llojet e rënies.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/DHI.png
  Transplanti i flokëve të DHI

     Metoda DHI, e quajtur transplantimi i flokëve të pa rruar, është një metodë transplantimi pa dëmtuar flokët ekzistues dhe pa hapur kanale.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Protez-sac.png
  Flokët protetike

  Flokët protezë janë një procedurë jokirurgjikale e aplikuar për njerëzit, flokët e të cilëve janë të hollë ose të derdhur plotësisht.

  Kirpik Ekimi
  Transplantimi i qerpikëve

  Qerpikët janë një element i rëndësishëm që mbron sytë tanë nga grimcat e pluhurit.

  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_6.png
  Vendndodhja

  Defterdar, Fethi Çelebi Çk., 34050 Eyüpsultan/İstanbul

  Telefoni

  +90 544 540 94 70

  +355 69 464 3344

  +355 69 449 6000

  +355 69 461 4000

  +90 543 423 0326

  Email

  albania@vatanmed.com