Transplanti i flokeve

Procesi i transferimit të folikulave të flokëve të shëndetshëm në zonat ku folikuli i flokëve nuk është më aktiv dhe shfaqet tullacja me metoda mikrokirurgjikale quhet transplantim i flokëve.

ÇFARË ËSHTË TRANSPLANTI I FLOKËVE?

Mënyra më efektive për të parandaluar rënien e flokëve është transplantimi i flokëve.

Flokët në zonat me flokë të shëndetshëm quhen dhurues. Rënia e flokëve mund të shkaktohet nga shumë faktorë si ushqimi i gabuar ose joadekuat, trishtimi dhe stresi. Në të njëjtën kohë, personi mund të ketë një sëmundje të tillë si krimbi i ziles që shkakton rënien e flokëve. Mënyra më efektive për të parandaluar rënien e flokëve është transplantimi i flokëve.

Transplantimi i flokëve është një zgjidhje natyrale dhe e përhershme. Në transplantimin e flokëve, flokët e shëndetshëm të pacientit i shtohen zonës së derdhur. Transplantimi i flokëve planifikohet dhe aplikohet tërësisht individualisht. Me operacionin e mbjelljes së flokëve, folikulat e flokëve rezistente ndaj derdhjes mblidhen në zonën e zverkut të pacientit dhe transplantohen në kanalet e hapura në pjesët e holluara ose që derdhen plotësisht. Synimi; Është për të dhënë një pamje të përhershme me qime në një mënyrë natyrale që nuk do të jetë e dukshme kur mbjellja të bëhet në zonën e kokës. Transplantimi i flokëve duhet të kryhet nga mjekë dhe ekip me përvojë në një mjedis të besueshëm. Me aplikimin e transplantit të flokëve, personit i jepet një pamje e përhershme, natyrale dhe estetike.

42%
Metodat

Në klinikën tonë operacionet kryhen me metodat FUE, FUE Sapphire dhe DHI.

53%
Teknologjia më e fundit

Në klinikën tonë, procedurat e mbjelljes së flokëve kryhen duke përdorur metodat më të fundit të teknologjisë.

67%
Stafi ekspert

Operacionet tona të mbjelljes së flokëve kryhen nga personel ekspert në terren.

PRIVILEGJET TONA

Stafi ynë ekspert

Ekipi ynë ekspert turk përbëhet nga një staf me përvojë në biznesin e tyre profesional.

Konsulentët tanë shëndetësorë

Konsulentët tanë ekspertë shëndetësorë ju shoqërojnë për çdo pyetje që mund të keni para dhe pas procedurës.

Certifikata jonë e garancisë

Ne qëndrojmë pas të gjitha transaksioneve me Certifikatën tonë të Garancisë e vlefshme në të gjitha degët.

17 vite përvojë

Me përvojën tonë 17 vjeçare të korporatës, ne po punojmë vazhdimisht për t’ju ofruar shërbimin më të mirë.

Pse duhet të bëj transplant flokësh?

nvestimi juaj në transplantin e flokëve do t'ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale.

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t’ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale. Nëse keni një vijë flokësh në zhdukje ose humbje të përhapur të flokëve, transplantimi i flokëve ju ofron një zgjidhje të përhershme. Kur transplantimi i flokëve kryhet nga specialistë dhe personel shëndetësor me përvojë, të aftë, vija juaj e flokëve mund të plaket dhe flokët tuaj mund të rifitojnë densitetin që kishin në të kaluarën.

Teknikat e transplantimit të flokëve