Trajtimet tona

Trajtimet që ne ju ofrojmë klinikisht...

Qendra e thirrjeve

+355 69 464 3344

17 vite përvojë

Ne jemi krenarë t'ju shërbejmë me përvojën tonë të korporatës dhe stafin ekspert.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/vatanmed-70-scaled-1.jpg
HIGJIENA

Klinika jonë dezinfektohet rregullisht në përputhje me standardet e higjienës.

KOFORTI

Në Klinikën Vatanmed prioritet është kënaqësia e pacientit. Të gjitha kushtet janë të rregulluara në komoditetin dhe kënaqësinë e pacientit.

POLITIKA E ÇMIMEVE TË PËRBALLUESHME

Në Klinikën Vatanmed zbatohet një politikë çmimesh e orientuar nga njeriu, e cila ofron numrin maksimal të grafteve me çmimin më të përballueshëm.

Shërbimet që ju ofrojmë...

Procedurat tona pa dhimbje dhe pa dhimbje duke përdorur metodat më të fundit të teknologjisë.
Transplanti i flokeve

Procesi i transferimit të folikulave të flokëve të shëndetshëm në zonat ku folikuli i flokëve nuk është më aktiv dhe shfaqet tullacja me metoda mikrokirurgjikale quhet transplantim i flokëve.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/kas.png
Transplantimi i vetullave

Transplantimi i vetullave është një operacion i lehtë, i rehatshëm, pa dhimbje dhe pa dhëmbëza që kryhet si te pacientët meshkuj ashtu edhe te femrat.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/sakal.png
Transplantimi i mjekrës

Transplantimi i mjekrës kryhet duke transferuar folikulat e qimeve, të cilat zakonisht transferohen nga një pjesë e ndryshme e trupit, siç është transplantimi i flokëve, në zonën ku do të mbillet mjekra.

Kirpik Ekimi
Transplantimi i qerpikëve

Qerpikët janë një element i rëndësishëm që mbron sytë tanë nga grimcat e pluhurit.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/biyik.png
Transplanti i mustaqeve

Transplantimi i mustaqeve është procesi i transplantimit ose transplantimit të qimeve të transferuara nga zona dhuruese me metodën e mbjelljes së flokëve FUE tek meshkujt mbi moshën 24 vjeç, sipas dendësisë dhe formës së mustaqeve.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Protez-sac.png
Proteza e flokëve

Flokët protezë janë një procedurë jokirurgjikale e aplikuar për njerëzit, flokët e të cilëve janë të hollë ose të derdhur plotësisht.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Fue.png
TRANSPLANT FLUKE FUE

Është një metodë në të cilën gjëndrat e flokëve merren një nga një me mikro motorë me majë speciale nën anestezi lokale dhe vendosen në zonat tullac, duke marrë parasysh këndin dhe drejtimin natyror të rritjes së flokëve.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/DHI.png
Transplanti i flokeve DHI

Metoda DHI, e quajtur transplantimi i flokëve të pa rruar, është një metodë transplantimi pa dëmtuar flokët ekzistues dhe pa hapur kanale.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Sac-Lazeri.png
TRAJTIM me LAZER FLOKË

Trajtimi me lazer për flokët është një opsion cilësor për kujdesin e flokëve që mbështet një rrjedhje më të shëndetshme të gjakut në folikulat e flokëve të dobësuar.

safir
TRANSplant flokesh SAFIR

Është një metodë që ofron rehati dhe komoditet për pacientët. Është e mundur të fitoni një pamje më të shpeshtë dhe natyrale në këtë proces, i cili bëhet me një majë safiri.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/wertex.png
TRANSPLANTIMI I FLOKËVE NË FUSHËN VERTEKS (RAJONI TEPE).

Transplantimi i flokëve vertex, i cili ka një rëndësi të veçantë në mbjelljen e flokëve, nënkupton mbjelljen e flokëve në rajonin vertex.

MERRNI ÇMIM TANI!

Ne ofrojmë çmimin më të mirë për numrin maksimal të grafteve

Tarifat e transplantit të flokëve ndryshojnë sipas strukturës së flokëve dhe densitetit të personit. Ju lutemi kontaktoni ekspertët tanë për të marrë një çmim.

Inspektim falas
17 vite përvojë korporative
Certifikatë e vlefshme garancie në të gjitha degët tona