Transplantimi i mjekrës

Mjekra është pjesë e paraqitjes estetike për meshkujt.

Transplantimi i mjekrës

Transplantimi i mjekrës kryhet duke transferuar folikulat e qimeve, të cilat zakonisht transferohen nga një pjesë e ndryshme e trupit, siç është transplantimi i flokëve, në zonën ku do të mbillet mjekra.

Transplantimi i mjekrës kryhet duke transferuar folikulat e qimeve, të cilat zakonisht transferohen nga një pjesë e ndryshme e trupit, siç është transplantimi i flokëve, në zonën ku do të mbillet mjekra.

Transplantimi i mjekrës mund të bëhet për të arritur rezultate të suksesshme edhe te personat që nuk kanë rritur kurrë mjekrën, gjë që quhet një qoshe në shoqëri. Një mjekër e dendur që ka një pamje estetike dhe ruan natyralitetin e saj mund të krijohet nga transplantimi i mjekrës. Gjatë transplantimit të mjekrës aplikohet anestezi lokale. Me anestezi lokale, pacienti nuk ndjen dhimbje. Metoda FUE përdoret gjatë procesit të transplantimit të mjekrës.

Në procesin e transplantimit të mjekrës, qimet e transferuara duhet të mbillen në të njëjtat kënde si qimet ekzistuese. Këndi i mbjelljes është një element i rëndësishëm për një pamje natyrale. Rrënjët e vetme të flokëve përdoren gjatë procesit të transplantimit të mjekrës. Qimet e marra nga zona dhuruese duhet të ndahen dhe transplantohen individualisht. Sepse qimet në zonën e mjekrës janë gjithmonë single. Pasi të merren rrënjët e flokëve nga zona e dhurimit, ato duhet të transplantohen në zonën e mjekrës pa pritur shumë. Transplantimi i mjekrës mund të bëhet edhe për pacientët që kanë probleme me mjekrën, plagët e djegura dhe plagët në zonë.

42%
PERDORET TEKNIKA FUE

Metoda FUE përdoret në transplantin e mjekrës. Qimet e transferuara me metodën FUE duhet të mbillen në të njëjtat kënde si qimet ekzistuese. Është një element i rëndësishëm për një pamje natyrale.

53%
KOHA E PËRPUNIMIT

Transplantimi i mjekrës kryhet me anestezi lokale dhe qetësues dhe zgjat 2-5 orë.

67%
PAS PROCEDURES

Pika më e rëndësishme që duhet pasur parasysh pas mbjelljes është larja që do të bëhet pas 3 ditësh. Megjithatë, periudha më e rëndësishme e procesit të shërimit ka përfunduar.

PRIVILEGJET TONA

Stafi ynë ekspert

Ekipi ynë ekspert turk përbëhet nga një staf me përvojë në biznesin e tyre profesional.

Konsulentët tanë shëndetësorë

Konsulentët tanë ekspertë shëndetësorë ju shoqërojnë për çdo pyetje që mund të keni para dhe pas procedurës.

Certifikata jonë e garancisë

Ne qëndrojmë pas të gjitha transaksioneve me Certifikatën tonë të Garancisë e vlefshme në të gjitha degët.

17 vite përvojë

Me përvojën tonë 17 vjeçare të korporatës, ne po punojmë vazhdimisht për t’ju ofruar shërbimin më të mirë.

Pse duhet të bëj transplant flokësh?

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t'ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale.

Investimi juaj në transplantin e flokëve do t’ju kthehet si rezultate të përhershme dhe natyrale. Nëse keni një vijë flokësh në zhdukje ose humbje të përhapur të flokëve, transplantimi i flokëve ju ofron një zgjidhje të përhershme. Kur transplantimi i flokëve kryhet nga specialistë dhe personel shëndetësor me përvojë, të aftë, vija juaj e flokëve mund të plaket dhe flokët tuaj mund të rifitojnë densitetin që kishin në të kaluarën.

Teknikat e transplantimit të flokëve