Transplantimi i flokëve të gjeneratës së re
https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/logvm.png

Klinika Vatanmed, e themeluar në vitin 2007 me stafin e saj ekspert, vazhdon të shërbejë në fushën e operacioneve të transplantimit të kokës, mjekrës, mustaqeve, vetullave dhe flokëve pa sakrifikuar cilësinë.

Rrjete Sociale
+90 543 423 03 26
info@vatanmed.com
Defterdar, Fethi Çelebi Çk., 34050 Eyüpsultan/İstanbul