Нашите третмани

Клинички услуги кои ви ги нудиме...

Центар за повици

+389 70 503 490

Контакт преку Интернет

17+ години искуство

Горди сме што ви служиме со нашето корпоративно искуство и стручен кадар.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/vatanmed-70-scaled-1.jpg
ХИГИЕНА

Нашата клиника редовно се дезинфицира во согласност со хигиенските стандарди.

УДОБНОСТ

Задоволството на пациентите е приоритет на клиниката Vatanmed. Сите услови се регулирани на удобноста и задоволството на пациентот.

ПОЛИТИКА НА ДОСТАПНИ ЦЕНИ

Во клиниката Vatanmed се применува ценовна политика ориентирана кон човекот која нуди максимален број на графтови по најприфатлива цена.

Услугите кои ви ги нудиме...

Нашите безболни процедури со користење на најнови технолошки методи:
Трансплантација на коса

Процесот на пренесување на здрави фоликули на косата во области каде што фоликулот на косата повеќе не е активен и настанува ќелавост, со користење на микрохируршки методи се нарекува трансплантација на коса.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/kas.png
Трансплантација на веѓи

Трансплантацијата на веѓи е лесна, удобна, безболна и без лузна операција која се изведува и кај машки и кај женски пациенти.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/sakal.png
Трансплантација на брада

Трансплантацијата на брада се врши со пренесување на фоликулите на косата кои се пренесуваат од различен дел од телото, како што е трансплантација на коса, во регионот каде што ќе се засади брадата.

Kirpik Ekimi
Трансплантација на трепки

Трепките се важен елемент кој ги штити нашите очи од честички од прашина.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/biyik.png
Трансплантација на мустаќи

Трансплантација на мустаќи е процес на пресадување на влакната пренесени од донорската област со методот FUE за трансплантација на коса кај мажи постари од 24 години, во зависност од густината и обликот на мустаќите.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Protez-sac.png
Протеза за коса

Протетската коса е нехируршка процедура која се применува на луѓе чија коса е тенка или целосно отпуштена.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Fue.png
Трансплантација на коса FUE

Тоа е метода во која фоликулите на косата се земаат еден по еден со микромотори со специјални врвови под локална анестезија и се ставаат во ќелави области, земајќи го предвид природниот агол и насока на раст на косата.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/DHI.png
Трансплантација на коса DHI

Методот DHI, наречен трансплантација на небричена коса, е метод на трансплантација без оштетување на постоечката коса и без отворање на канали.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/Sac-Lazeri.png
Ласер за коса

Ласерскиот третман за коса е квалитетна опција за нега на коса која поддржува поздрав проток на крв во ослабените фоликули на косата.

safir
Трансплантација на коса од сафир

Тоа е метод кој нуди удобност на пациентите. Можно е во овој процес да се добие поприроден изглед, кој се прави со врв од сафир.

https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/08/wertex.png
Трансплантација на коса во вертекс (врвна област).

Трансплантацијата на коса во вертекс, која има посебно значење во трансплантацијата на коса, значи трансплантација на коса во пределот на круната.

ДОБИЈТЕ ЦЕНА СЕГА!

Нудиме најдобра цена за максимален број на графтови

Надоместоците за трансплантација на коса варираат во зависност од структурата и густината на косата на лицето. Ве молиме контактирајте со нашите експерти за да добиете цена.

Бесплатна консултација
15+ години корпоративно искуство
Валиден сертификат за гаранција во сите наши филијали