Контактирајте не

Јавете ни се за да добиете информации за трансплантација на коса и нашите други услуги.

Центар за повици

+389 70 503 490

Приватни здравствени услуги

Адреса
TC Mavrovka, Blv. Krste Petkov Misirkov br. 1, Skopje
Работно време

Пон – Саб:
09:00 – 18:00

Недела:
Неработен ден

Социјални медиуми

Центар за повици

+389 70 503 490 | +389 70 503 480

ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ

Ќе бидете контактирани наскоро.  https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_6.png
  Адреса

  ТЦ Мавровка, бул. Крсте Петков Мисирков бр. 1, Скопје

  Нашите телефонски броеви

  +389 70 503 490

  +389 70 503 480

  Е-пошта

  macedonia@vatanmed.com