За нас

Обезбедуваме висококвалитетни услуги насочени кон пациентот.

Центар за повици

+389 70 503 490

Клиниката Vatanmed обезбедува услуги за сите прашања поврзани со косата, вклучително и операциите за нега на коса.

Во клиниката Vatanmed се применува политика на цени ориентирана кон луѓето за да се обезбеди задоволство на клиентите. По извршените трансакции се дава гарантен сертификат кој важи во сите наши филијали.

Клиниката Vatanmed е клиника која работи со најновите технологии и хигиенски стандарди, има меѓународно признание кај своите посетители од целиот свет и нуди висок квалитет на услугата.

Професионален турски тим, гарантен сертификат валиден во сите наши меѓународни клиники, најсовремени системи, максимален број на графтови, безболни процедури, 18 години искуство, и следење на пациентот после процедурата се секогаш на ваша страна.

Визија

Да стекне меѓународно место во трансплантацијата на коса и како светски бренд, да понуди максимален број на графтови на своите пациенти по најприфатлива цена.

Мисија

Да служи без загрозување на етичките принципи преку претставување со човечки ориентиран меѓународен пристап за квалитет.

Технологија

Во клиниката Vatanmed се применуваат најсовремени методи во трансплантација и третмани на коса.

17+ години

Со нашето 17 годишно корпоративно искуство, ние постојано работиме да ви ја обезбедиме најдобрата услуга.

Гарантен сертификат

Нудиме валидна услуга „Гарантен сертификат“ во сите наши филијали по нашите процедури за трансплантација на коса.

Професионален тим

Секогаш сме со вас пред и по трансакцијата со нашиот професионален турски тим.

Кои сме ние?

Ние сме организација која прифаќа современ, корпоративен и деловен пристап и обезбедува квалитетни и достапни здравствени услуги за општеството со нашиот квалификуван стручен кадар, придржувајќи се до правата и вредностите на пациентите.

Клиниката Vatanmed има за цел да биде партнер за решение за своите пациенти во здравството. Во оваа насока, целта е луѓето кои добиваат услуга од нас да можат да одат во која било филијала на клиниката Vatanmed и да пристапат до сите здравствени услуги што им се потребни.

Клиниката Vatanmed, која е формирана во 2007 година со својот стручен кадар, продолжува да служи во областа на операциите за трансплантација на глава, брада, мустаќи, веѓи и коса без да го жртвува квалитетот.

Клиниката Vatanmed од своето основање опслужувала повеќе од 50.000 луѓе од многу земји во светот.

Коментари од нашите пациенти

Сé помина совршено, пред операцијата, за време на оперцијата и по операцијата. Целиот персонал е неверојатен, многу убезен и високо професионален. Не морав ни да земам лекови против болки по операцијата. Многу сум задоволен од резултатот, по само 2 недели.
ЕрминМакедонија
Најдобрата клиника за коса! Одличен и професионален персонал!
ДервишМакедонија
Ги препорачувам на секого, не се двоумете дали да дојдете во Vatanmed. Ваква љубезност и посветеност досега немам виден.
ЕдинМакедонија
Решив да направам трансплантација на коса и многу сум задоволен од услугата. Ако сакате да изгледате убаво, не губете време и одлучите за трансплантација во Vatanmed.
АрдианМакедонија
https://www.vatanmed.com/wp-content/uploads/2022/04/xczc.png
„Секој лекар е должен да се придржува кон универзалните медицински етички принципи за корист, нештетување, правда и автономија.
Др. Синан Јолсал Клинички доктор